Select Page

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, encapçalada per Vicenta Pérez, ha fet lliurament de màscares, samarretes i jupetins a l’Associació Mujeres con Voz.

Esta ajuda s’uneix a la rebuda al novembre per esta associació, després de la decisió presa des del Consell de Dones i Igualtat d’Altea, d’invertir el destinat al Dia contra la Violència de Gènere, a la compra d’aliments de primera necessitat i productes d’higiene. Així va fer constar l’Associació Mujeres con Voz la seua necessitat, després d’atendre moltes dones en situació desfavorable durant el confinament.

L’edil d’Igualtat ha explicat que, “des del Consell de Dones i Igualtat, prenem la decisió de prioritzar estes necessitats i invertir el destinat al 25-N en aliments frescos, com a carn, peix i verdures, a més de productes d’higiene femenina. I ara ho completem amb samarretes, jupetins i màscares, tan necessàries en la situació que estem vivint”.

Pin It on Pinterest