Select Page

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea i l’Associació Local de Comerciants i Empresaris d’Altea, Alcea, han iniciat una col·laboració en matèria d’igualtat per la qual es desenvolupen diferents activitats.

El regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón, s’ha reunit hui amb representants d’ Alcea amb el seu gerent, Gerardo Hurtado, i Pepa Moltó amb motiu de la celebració del 8M Dia internacional de la Dona, per a tractar la col·laboració entre totes dues entitats.

En la reunió el regidor ha entregat als membres d’ Alcea adhesius per a posar en els establiments membres que fomenten el compromís per la igualtat del comerç. A més, se’ls han entregat les guies de recursos a nivell comarcal contra la violència de gènere, perquè disposen d’aquesta ajuda i un mocador per la igualtat.

La Regidoria d’Igualtat col·labora amb Alcea en aquests moments amb dos projectes, una formació en escolta, per a aprendre com tractar a les dones que acudeixen als establiments i previndre la violència de gènere; i tallers sobre salut sexual i reproductiva. Aquesta última activitat va ser sol·licitada per les associades d’ Alcea

“Continuem treballant la igualtat i la prevenció des de tots els àmbits i amb tots els agents de la nostra localitat. És important la implicació d’entitats tan importants com és la de comerciants perquè difonguen els valors d’igualtat i a través de recursos i formacions sàpien com afrontar possibles casos de desigualtat o violència contra les dones. Els agraïsc la seua col·laboració i predisposició”, ha comentat el regidor d’Igualtat, José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest