Select Page

Un any més, tornen els diferents tallers de nadal dirigits a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys. Així ho ha donat a conèixer Vicenta Pérez, regidora d’Educació, amb Vanessa Ferrer de Projectes Educatius.

Estes activitats, organitzades per la Regidoria d’Educació i Projectes Educatius, donaran inici el 23 de desembre amb el taller “Felicitaciones navideñas”, en el qual els xiquets i xiquetes realitzaran targetes de nadal. L’endemà, visitaran a Papà Noel. El dilluns 28 de desembre duran a terme diferents manualitats i participaran en una gimcana. Durant la jornada del 29, continuaran amb les manualitats i aniran d’excursió al riu Algar. El 30 de desembre celebraran el “Dia de l’Esport”, i per a acomiadar l’any, el 31 de desembre festejaran la pre-nit de cap d’any, amb balls i un taller de photocall. El 4 de gener hi haurà un taller de manualitats i anglès i per a acabar, el 5 de gener visitaran el Betlem.

Tots els tallers es duran a terme a l’Escola d’Adults, de 09:00 a 14:00 hores, en els diferents dies programats. El preu complet és de 80 euros per a totes les activitats. L’edil ha assenyalat que “els grups seran reduïts amb motiu de la situació de crisi sanitària i es mantindrà el protocol COVID-19 del qual informarem prèviament als pares i mares”.

La inscripció haurà de realitzar-se telefonant al 619 021 920 o al 646 251 224, o mitjançant correu electrònic a projectes_educatius_altea@hotmail.com.

Pin It on Pinterest