Select Page

La directora general d’Innovació Educativa i Ordenació visita les instal·lacions. 

A la vesprada d’ahir, Margarida Castellano, directora general d’Innovació Educativa i Ordenació, visitava les instal·lacions de Villa Gadea després de mantenir una reunió de treball per a materialitzar en breu la ubicació del Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas en este emblemàtic lloc del municipi. Durant la visita Castellano va estar acompanyada per l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares i les edils d’Educació i Cultura, Vicenta Pérez i Aurora Serrat.

Amb el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas a Altea, l’escriptora valenciana es converteix en la primera dona a tenir un centre d’estes característiques, que té per objecte la divulgació de la seua obra i la difusió de materials pedagògics al voltant d’una dona rebel que va trencar motlles i a la qual hui es reivindica. Esta iniciativa servirà per donar a conèixer al públic en general i a l’alumnat en particular la figura destacada de l’autora alteana.

El centre Carmelina Sánchez-Cutillas serà una realitat gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Càtedra Enric Valor de la Universitat d’Alacant; el director, Joan Borja, també era present en el dia d’ahir. A la visita i reunió de treball li seguirà en poques setmanes la signatura de conveni de les esmentades institucions que permetrà l’obertura del Centre d’Interpretació.

Com indicava l’alcalde, “este projecte ens permetrà continuar amb l’aposta per la gestió cultural i convertir-nos en l’eix centralitzador entre Alacant i València”.

Pin It on Pinterest