Select Page

La directora general de Patrimoni i Cultura de la Generalitat Valenciana i escriptora, Carmen Amoraga, acompanyada per la tècnica de l’àrea de Foment a la Lectura, ha visitat Altea i s’ha interessat per conèixer la Biblioteca Pública Municipal i el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas. Amoraga ha estat acompanyada per l´edil de Cultura, Aurora Serrat; el regidor d’Educació, Miguel de la Hoz i l’alcalde, Jaume Llinares.

Cap a les 12:30 del matí de ahir, Carmen Amoraga arribava a la Casa de Cultura, on està ubicada la Biblioteca Pública Municipal i hi girava visita, guiada per l’edil de Cultura, Aurora Serrat i el tècnic de l’àrea, Ignacio Beltrán; els qui explicaven a la directora general les diferents seccions i espais de la instal·lació.

Amoraga, que ha estat rebuda per l’Alcalde, Jaume Llinares ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament, en què ha deixat testimoni dels nombrosos dies que ha passat a Altea; així com ha agraït “a la Corporació Municipal tot l’esforç i afecte que posa per protegir, conservar i posar a disposició de la ciutadania allò que és de tota la ciutadania, el nostre patrimoni, la nostra història i la nostra cultura”.

Finalitzada la visita a la Casa de Cultura, la comitiva s’ha desplaçat fins a la Casa Villa Gadea on es troba el Centre d’Interpretació Carmelina Sánchez-Cutillas, on ha conegut de primera mà l’activitat docent que s’hi desenvolupa. Una visita conduïda per Reme Gadea i Paqui Cano, responsables del Centre, situat en unes instal·lacions úniques on els usuaris poden gaudir del material literari que l’escriptora alteana més internacional ha generat al llarg de la seua prolífera vida i també de part del material personal de l’autora de “Matèria de Bretanya”, com ara la màquina d’escriure color xiclet i les ulleres.

Finalitzada la visita, l’edil de Cultura ha agraït l’interès d’Amoraga per conèixer les principals instal·lacions alteanes on destaca el foment a la lectura.

Pin It on Pinterest