Select Page

El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, ha recordat que del 9 al 14 de novembre tindrà lloc la segona etapa de la Campanya Municipal de Vacunació Antiràbica 2020.

L’edil ha explicat que la campanya està dirigida a tots els gossos de la localitat i en la mateixa col·laboren les clíniques privades de veterinaris i veterinàries del municipi. “La vacuna de la ràbia i la desparasitació s’ha acordat entre les clíniques en un preu de 20€ per animal”; ha puntualitzat León Gascón, que ha volgut posar en relleu “la gran disposició i col·laboració que tots els professionals veterinaris han posat en esta campanya i també en futures accions en què estem treballant”.

Com ja explicava el responsable municipal de Sanitat en el mes de juliol quan tenia lloc la primera etapa d’esta campanya, “la vacuna antiràbica i la resta de tractaments veterinaris es duran a terme mitjançant cita prèvia”. El regidor ha recordat que “és obligatori que l’animal estiga identificat amb microxip com marca la llei 4/1094 i este s’ha de posar a cada un dels animals domèstics a partir dels tres mesos d’edat”.

Les clíniques participants en esta Campanya de Vacunació Municipal són, a Altea la Clínica Veterinària La Pau, tel. 96 688 27 19; Clínica del Port, tel. 96 688 06 12; Clínica veterinària Algar, tel. 96 584 58 90 i Hospital Veterinari Althaia, tel. 96 688 01 57. A Altea la Vella Medivet Altea, tel. 96 584 71 15.

Pin It on Pinterest