Select Page

“La Mar d’Associacions” és el nom triat per a este viver d’associacions.

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha fet entrega de les claus d’un despatx individual i sala d’usos múltiples a nou associacions alteanes amb l’objecte de dotar-les d’un espai de treball. En el lliurament de claus han estat presents l’alcalde, Jaume Llinares; l’edil d’àrea, Mari Antonia Laviós i la portaveu de grup municipal Socialista Vicenta Pérez.

Les associacions que a partir d’ara tindran el seu punt de referència en l’espai de l’antic Jutjat de Pau, al carrer La Mar, són: Corfoll; AECC Altea; Ames de Casa d’Altea; Alcea; Corazón Exprés; Luali, amics del poble Sahrauí; Fira d’Esdeveniments; Protecció Civil i Plataforma d’Afectats per la Hipoteca; estes dos últimes ja tenien la seua seu en este lloc anteriorment.

A més de l’espai fix que a partir d’ara tenen estes 9 associacions, la resta d’entitats del municipi que desitgen fer ús puntual d’un espai podran sol·licitar-ho a la Casa de Cultura i se’ls cedirà la sala d’usos múltiples de què disposa l’espai habilitat pel consistori. Espai que se suma als que ja es podien sol·licitar com són el Centre Social, el Centre Cultural d’Altea la Vella i la primera planta de la mateixa Casa de Cultura. Segons els detalls aportats per la responsable municipal de Participació Ciutadana, que ha indicat que, “també es podrà sol·licitar en el registre d’entrada de l’Ajuntament o enviant un mail a participacio@altea.es  i al web municipal estarà visible el calendari perquè puguen veure els dies i hores que estarà lliure per poder fer ús d’este espai”. “Volem que totes les associacions d’Altea disposen d’un espai. Este és el primer pas i seguirem treballant perquè siga una realitat, però de moment ja poden reunir-se en esta sala d’usos múltiples”; ha afegit la regidora.

Llaviós ha qualificat com un dia important el de hui “perquè s’ha satisfet la demanda de les associacions de tenir un espai per al seu ús i poder així reunir-se i tirar endavant la seua feina”.

Maria Antònia Laviós ha explicat que “l’espai de l’antic Jutjat passarà a denominar-se La Mar d’Associacions perquè volem que les associacions treballen transversalment entre elles, s’ajuden i facen un treball conjunt per al benefici d’Altea, de tots i totes”.

Per la seua banda, Vicenta Pérez ha manifestat plaer per assistir al lliurament de claus a les associacions perquè tinguen els seus despatxos. Segons l’edil, “esta és una iniciativa en què portem treballant des de la passada legislatura i este lliurament de claus suposarà una millora en la participació de la ciutadania per la que sempre ha apostat este equip de govern”.

Pérez ha agraït la feina de tots aquells que han fet possible la cessió d’este espai, “des del personal tècnic de l’Ajuntament fins a les regidories que s’han implicat” i ha desitjat “un bon ús d’estes instal·lacions i que servisquen per apropar estes associacions i la seua activitat a la ciutadania”.

Pin It on Pinterest