Select Page

La passada setmana entrava en funcionament el nou local de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal ubicat al c/ Alfàs del Pi nº1. Un nou espai de treball de la Pública de 630m2, adquirit per l’Ajuntament al desembre de 2019, que després d’uns treballs de condicionament ja es troba operatiu. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí, que ha cursat visita al mateix amb l’alcalde, Jaume Llinares i les edils Vicenta Pérez i Xelo González, així com a responsables de departament.

“Este cèntric local, destinat a caserna o base d’operacions va a permetre optimitzar alguns dels serveis que presta La Pública com ara el de la neteja viària ja que com a punt d’eixida i arribada dels peons d’escombrada permet estalviar en temps i recursos de trasllat de personal i material”; ha explicat Zaragozí, que ha afegit que, “a més, al local es fa apilament de senyals i materials per fer front a accidents o urgències que es produisquen en el nucli urbà, com poden ser tanques”.

Segons les dades aportades pel responsable municipal d’Infraestructures i Empresa Pública les millores al local han estat realitzades per la mateixa Pública.

Diego Zaragozí ha conclòs amb una valoració molt positiva de l’adquisició i millora d’este nou espai de treball destinat a La Pública, “ja que gràcies a les seues dimensions i la seua cèntrica ubicació, s’amplia la capacitat d’emmagatzematge i es guanya en flexibilitat operativa. El local reuneix els requisits d’ubicació, capacitat d’emmagatzematge de material, zona de vestuari, porta de garatge per a l’accés i aparcament de vehicles, zona de rentat i aplec per als carros d’escombrat i mòduls per a les oficines de l’servei, de manera que segur es dinamitzaran els serveis de neteja i emmagatzematge municipal”.

Pin It on Pinterest