Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha estat present en la inauguració de la III edició del Màster d’Arrossos i Alta Cuina Mediterrània, organitzat per la Universitat d’Alacant, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana.

En este programa formatiu col·labora la Regidoria d’Agricultura, encapçalada per José Orozco, oferint una beca de 2.000€. Entre les persones inscrites al màster, una d’elles està empadronada a Altea i podrà optar a la subvenció.

A la presentació va assistir també Xelo González, regidora de Turisme, àrea que considera la gastronomia com un dels plats forts de l’oferta turística alteana.

En este sentit, esta exclusiva oferta formativa ensenyarà a l’alumnat a aplicar tècniques d’alta cuina dels arrossos, així com diferents mètodes de treball amb els quals aconseguir un alt nivell d’excel·lència tècnica. Les classes ja han donat principi, en modalitat online i semipresencial i tindran lloc els dilluns i dimarts, al Campus de la Universitat d’Alacant i al CdT Marina Alta de Dénia, d’octubre a juny.

Pin It on Pinterest