Select Page

L’Ajuntament d’Altea i la confraria “Amics del Castell de l’Olla” han signat el conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a la celebració el proper 12 d’agost del Castell de l’Olla 2023. Un conveni que regula l’aportació municipal a l’esdeveniment, que serà de 40.000€, a més de la infraestructura necessària que en permeta el desenvolupament.

L’acte de signatura del conveni ha estat presidida per l’alcalde, Jaume Llinares i el president de l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, José Pérez Gorgoll, als quals han acompanyat l’edil de Turisme, Xelo González i diversos membres de la confraria “Amics del Castell de l’Olla”.

Cal recordar que el Castell de l’Olla és l’esdeveniment més multitudinari que se celebra al municipi, cada segon dissabte d’agost, que aplega al voltant de la Badia d’Altea més de 50.000 espectadors que no es volen perdre este gran espectacle pirotècnic que té lloc a l’incomparable marc de la Platja de l’Olla.

Com explica l’edil de Turisme, “este any la quantia econòmica que l’Ajuntament aportarà al Castell és de 40.000€, igual que l’any passat va ser incrementada en 10.000€”. “Però a més d’esta aportació econòmica directa, són diverses les àrees municipals implicades en el desenvolupament del Castell, ja que també és important la inversió en infraestructura que es presta a este acte, juntament amb els cossos i forces de seguretat i els mitjans aportats per l’EPDM”. Ha afegit González, que ha ressaltat els beneficis econòmics que per al municipi comporta el Castell de l’Olla, com per exemple són les pernoctacions al i el consum a l’hostaleria alteana.

Pin It on Pinterest