Select Page

Ahir, dimarts 29 de setembre, entre les 20:00 i 23:00 hores, l’Ajuntament d’Altea es va il·luminar de verd, com a símbol de lluita contra el desaprofitament d’aliments. Esta Marea Verda s’ha celebrat en el context de la “III Setmana contra el Desaprofitament Alimentari”.

La Regidoria de Participació Ciutadana, encapçalada per Mari Laviós, es va sumar a esta iniciativa coincidint amb el primer “Dia Internacional de Conscienciació sobre la Pèrdua i Desaprofitament Alimentari”, declarat per les Nacions Unides. En paraules de l’edil, “la fi d’esta campanya és la de conscienciar sobre la importància de lluitar contra el desaprofitament alimentari, i continuar treballant en l’impuls de bones pràctiques que ajuden a reduir les tones d’aliments malgastades anualment al nostre país”. També s’han adherit ajuntaments com el de València o Saragossa, entre altres.

En este sentit, la iniciativa ha sigut impulsada per empreses de la indústria i distribució alimentària, i coordinada per AECOC (Associació d’Empreses del Gran Consum), que reuneix a més de 30.000 companyies i que compta amb el suport del Ministeri d’Agricultura i Alimentació; de diverses Administracions Autonòmiques i Locals; i amb la resta d’associacions que representen a les empreses del sector de la indústria, distribució i hostaleria.

Pin It on Pinterest