Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Mari Laviós, va anunciar a l’agost la posada en marxa del concurs “Amb el Nom d’Altea”, tercera proposta guanyadora dels Pressupostos Participatius del 2019.

En este sentit, l’edil ha assenyalat que “s’han dut a terme diverses modificacions en les bases del concurs. En principi, la quantitat del premi ascendia a 600€, havent-se incrementat ara a un total de 3.000€. El motiu d’este augment és el d’ajudar econòmicament a un sector que també s’ha vist perjudicat amb la crisi provocada per la COVID-19. D’altra banda, el termini de presentació de propostes s’estén fins al 5 d’octubre, i la resolució del concurs es realitzarà el 15 d’octubre. Finalment, també s’amplia el jurat amb un membre més”.

Este projecte consisteix a crear una escultura amb el nom del municipi perquè es convertisca en un punt de visita obligatòria, tant per al turista com per al propi ciutadà d’Altea. Se situarà en la via pública, de la mateixa forma que tenen moltes ciutats com Amsterdam o Gijón, en les quals l’escultura es converteix en reclam turístic per a fotografiar-se amb ella.

Les persones interessades a presentar les seues idees per a l’escultura poden trobar les bases de participació del concurs en la web de l’Ajuntament.

Pin It on Pinterest