Select Page

Este projecte pretén dinamitzar el turisme familiar a Altea

Este matí, des de la regidoria de Turisme, encapçalada per Xelo González, s’ha donat a conèixer el nou joc interactiu “Marco Topo”, amb la finalitat de dinamitzar el turisme familiar a Altea.

Este projecte està subvencionat per Turisme Comunitat Valenciana, dins del conveni de col·laboració per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi, entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea.

L’objectiu d’este joc interactiu és el d’ampliar l’oferta de visites autoguiades, tant per al turisme familiar com per al públic en general, i divulgar el patrimoni cultural, etnològic i natural del municipi.

Xelo González ha destacat que “Altea està inscrit des de l’any 2019 com a municipi turístic familiar en Tour&Kids. Per això considerem necessari fomentar i ampliar l’oferta turística familiar amb un joc pensat per a famílies amb xiquets i xiquetes de 5 a 12 anys. Mentre transcorren per un recorregut amè, divertit i didàctic, podran realitzar visites autoguiades per llocs emblemàtics i conèixer la història, patrimoni i cultura del municipi”.

El joc consta d’un mapa en paper, adhesius i un enllaç a la web a la qual s’accedeix amb el telèfon mòbil dels jugadors. La família recorre els llocs assenyalats en el mapa, resol diferents reptes amb el telèfon mòbil i col·loca l’adhesiu corresponent a cada prova superada en el mapa. En finalitzar el joc, els participants rebran un diploma al correu electrònic amb el qual s’hagen registrat.

Pin It on Pinterest