Select Page

L’edil d’Esports, Pere Barber, ha anunciat la posada en marxa de les Escoles Esportives Municipals per a la temporada 2020-2021. A partir del 21 i fins al 30 de setembre, els usuaris interessats a participar en alguna de les activitats esportives, hauran de materialitzar la seua inscripció en les oficines d’Esport del Centre Juvenil. A causa de la situació actual, serà necessari demanar cita prèvia telefonant al 965 841 334, en horari de 08:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres; o mitjançant correu electrònic al altea.deportes@cv.gva.es o juventudydeportes@altea.es.

Pere Barber ha explicat que “són moltes i variades les modalitats esportives que l’àrea d’Esports programa perquè els alteans i alteanes puguen triar entre una àmplia oferta a l’hora de practicar esport, com és l’handbol, futbol, futbol sala, bàsquet, voleibol, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, escacs, tennis de taula, hapkido, taekwondo i wing-kids kung fu”.

Els cursos donaran inici el 5 d’octubre. El cost de la matrícula és de 15€ fix per a les diferents modalitats i el preu dels cursos és l’estipulat en cadascun d’ells. La matriculació es farà per rigorós ordre d’inscripció i mentre hi haja places per a l’esport triat.

L’edil ha apuntat que “les activitats es duran a terme amb total seguretat, ja que disposem del certificat de conformitat amb les mesures de seguretat i higiene que mantenim cada dia en les instal·lacions esportives, tant en desinfecció de zones interiors com exteriors”.

Finalment, Barber ha animat a participar a tots els interessats en estes Escoles Municipals “perquè presenten una àmplia oferta esportiva, en les quals s’aprèn a gaudir de l’esport i del treball en equip”.

Pin It on Pinterest