Select Page

Ahir de matí, Jaume Llinares Cortés, Alcalde de l’Ajuntament d’Altea, i Miguel De la Hoz, regidor de Seguretat Ciutadana, feien lliurament de diplomes en senyal d’agraïment als voluntaris de l’Agrupació de Protecció Civil d’Altea, per la seua gran labor realitzada en el municipi durant l’estat d’alarma i des del començament de la nova normalitat.

Miguel De la Hoz ha explicat que “els voluntaris, que treballen de manera altruista, estan ajudant a complir el protocol, així com les mesures de seguretat actuals, dedicant moltes hores de servei a Altea”. L’edil ha agraït a tots els voluntaris la gran faena, dedicació i suport per a controlar els espais públics com són el nucli antic, les diferents platges del municipi, així com l’aforament en edificis públics i el bon compliment de les normes sanitàries. I ha recalcat que “la labor que duen a terme ja era essencial en molts esdeveniments i festes, però en aquests moments, és encara més important”.

Durant l’acte, també s’ha fet lliurament de dos Certificats de l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències de la Comunitat Valenciana (IVASPE) a dos companys voluntaris per la seua labor.

Pin It on Pinterest