Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Seguretat Ciutadana, ha adquirit i posat a disposició del servei de Protecció Civil del municipi dos Scooters de 125cc; segons ha informat l’edil d’àrea, Miguel de la Hoz.

De la Hoz ha ressaltat el gran servei que presta Protecció Civil indicant que “són de gran ajuda als esdeveniments i festes que es realitzen al municipi i amb la compra d’estes dos vehicles busquem que puguen desenvolupar la seua acció amb més dinamisme i mobilitat” .

El responsable de Seguretat Ciutadana i Trànsit ha asseverat que “ens feien falta i hem decidit adquirir-les perquè siguen de propietat municipal”.

“Fins ara Protecció Civil comptava amb un cotxe tot terreny i un furgó i l’adquisició de les dos motocicletes serà de gran utilitat per als serveis que presta la Unitat de Protecció Civil a Altea ja que la faran més operativa”. Ha conclòs De la Hoz.

 

Pin It on Pinterest