Select Page

El jove ciclista alteà disputarà la prova francesa, del 5 al 8 d’agost, a l’esquadra filial de l’equip World Tour.

Malgrat les dificultats que està tenint este any per als esportistes d’elit, el treball i la tenacitat sempre tenen la seua recompensa. És el cas del jove ciclista alteà Miguel Juan Castellà, corredor de l’equip valencià Netllar Telecom Alé, al què comencen a obrir-se-li moltes portes en el seu somiat salt al camp professional.

La crida del Bahrain Cycling Academy no és en va, ja que recordem és el filial continental de l’equip World Tour que encapçala Mikel Landa, el Bahrain McLaren. Miguel disputarà la prova francesa del Tour Savoie Mont-Blanc, com “stagiaire” (becari), que permet la Unió Ciclista Internacional des del 1 d’agost a equips professionals per poder provar a joves valors.

Segons el jove ciclista alteà de 22 anys, “per a mi suposa la recompensa a tants anys d’esforç i sacrifici, que per fi van donant els seus fruits amb oportunitats com esta. És un somni fet realitat poder compartir equip amb professionals com a becari “, destaca Miguel Joan,” i espere poder gaudir de l’experiència ajudant al meu equip, i al mateix temps, agafar ritme de carrera en les dures ascensions als Alps francesos i adaptar-me a les altes temperatures que tindrem i que em vindran molt bé per a la resta del calendari d’este any “.

Per a la jove promesa alteana, “este any, per les circumstàncies actuals, serà molt complicat aconseguir fer el salt al professionalisme, però caldrà seguir lluitant en totes les carreres que puga disputar. Si no pot ser este any caldrà intentar-ho al que ve, però per la meua part no quedarà”, ha conclòs Miguel Joan.

El retorn a les carreteres espanyoles no serà menys exigent per Joan que correrà el LXVII Gran Premi Primavera d’Ontur (Albacete) el 16 d’agost, per competir amb el mallot de la Comunitat Valenciana en el Campionat d’Espanya de fons en carretera que es disputarà a Jaén el 22 d’agost, on espera fer un bon paper i superar el 16è lloc aconseguit fa un any en terres murcianes, en què Miguel Juan va arribar tallat per una caiguda a pocs quilòmetres de la meta, a pocs segons del guanyador del nacional sub23.

Pin It on Pinterest