Select Page

El Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea ha presentat hui el seu nou espot promocional amb el lema ‘’Altea, preparados para recibirte’’ que ja es pot veure als perfils de xarxes socials de Visit Altea (Facebook, Twitter i Instagram). El lema principal es reforça amb la crida a l’acció: ‘’¡Este año más que nunca!’’.

 

Com ha assenyalat la responsable de Turisme municipal, Xelo Gonzàlez, ‘’este vídeo respon a la necessitat de generar visibilitat online de les destinacions turístiques. I ara es fa més necessari que mai davant la situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia de la COVID-19’’.

La regidora ha explicat que l’espot està destinat a tots els perfils potencials que poden visitar Altea: familiar, amics, parella, LGTBI, etc. ‘’L’espot reflecteix l’essència d’Altea i el que és un dels punts més importants del nostre posicionament: som una destinació tranquil·la i no massificada que destaca per la qualitat dels seus serveis’’, detallava Gonzàlez. En este sentit, s’ha donat visibilitat als ports, tant el tradicional com els esportius; i als esports i turisme sostenible com ara el senderisme, el ciclisme i les activitats nàutiques i es recorda també que la destinació és ‘’pet friendly’’. Al vídeo promocional, de 40 segons de duració, també es fa referència a la gastronomia mediterrània, ‘’per tal de potenciar la cuina com un dels aspectes més destacats de la nostra oferta selecta i de qualitat’’, comentava la regidora.

 

També té una important presència a l’espot la tradició artística d’Altea, i es poden veure imatges de la Mostra d’Artesania, que enguany compleix 37 edicions, i dels tallers d’artistes que s’han establert a la localitat. ‘’No en va som capital cultural valenciana i comptem amb una llarga tradició artística que ens ha fet ser una de les destinacions turístiques i culturals imprescindibles de la Comunitat Valenciana’’.

L’espot també dona visibilitat a l’aplicació ‘’Play Altea’’ que ajuda als visitants a planificar la seua estada a Altea i conèixer tota l’oferta que els ofereix la localitat.

Esta iniciativa del Departament de Turisme de l’Ajuntament d’Altea està finançada mitjançant un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament d’Altea per a la realització d’accions de màrketing turístic i promoció del nostre municipi. A més a més, ha comptat amb la col·laboració dels Departaments municipals de Comerç i Noves Tecnologies.

 

Pin It on Pinterest