Select Page

Des de la Regidoria de Sanitat d’Altea s’ha portat a terme la inspecció de les mesures de seguretat actualitzades enfront de la COVID-19. L’edil encarregat de l’àrea, José Luis León Gascón, juntament amb l’edil d’Esports, Pere Barber, acompanyats per agents de Policia Local, es van ocupar el matí del dimarts de realitzar una imposició visual i informativa per supervisar les mesures de seguretat actualitzades que s’han pres en les activitats realitzades amb xiquets i xiquetes a Altea.

El regidor de Sanitat ha explicat que “tant les escoles d’estiu com les llars d’infants de la localitat han passat amb nota la inspecció i totes compleixen amb els requisits per poder realitzar activitats d’estiu amb garanties de salut i seguretat”. José Luis León Gascón ha fet èmfasi en el fet que “no hi ha que baixar la guàrdia i han d’estar atents a totes les mesures de seguretat i higiene que dia a dia s’estan protocol·litzant des de l’Ajuntament i la Conselleria”.

L’edil de l’àrea de Sanitat ha volgut agrair i felicitar a totes les escoles pel grau de conscienciació que tenen els monitors i els alumnes en el referent a la COVID-19. Un agraïment al qual també s’han sumat la regidora d’Educació, Vicenta Pérez i el regidor d’Esports, Pere Barber, qui ha destacat que des de la Ciutat Esportiva d’Altea s’està treballant constantment per assegurar la salut dels més joves de la localitat i “tant monitors com alumnes estan portant de manera molt positiva la situació i els anime que continuen així perquè l’estiu és per gaudir-lo, encara que este any siga diferent”.

Les Regidories de Sanitat, Esports i Educació estan a disposició de la ciutadania i de totes les escoles d’estiu per a resoldre els dubtes que puguen sorgir al respecte en els mesos d’estiu i recorden que és important seguir l’actualitat en els canals oficials sobre les possibles mesures de seguretat que puguen anar canviant.

Pin It on Pinterest