Select Page

Les activitats es realitzaran en el Centre Cultural d’Altea la Vella i l’aparcament

Aprofitant el pont de festius de principis de desembre en les escoles, la regidoria de Participació Ciutadana ha programat un calendari d’activitats gratuïtes dedicat als més menuts. Totes elles es portaran a terme en les instal·lacions del Centre Cultural d’Altea la Vella i el seu aparcament.

A partir de les 10:30 hores del dilluns 6 de desembre, i fins a les 13:30 hores, els xiquets podran participar de jocs tradicionals i altres de gran format. A més a més, s’instal·larà una barredora unflable, un joc que consisteix a saltar o acatxar-se per a no deixar-se tombar o colpejar pel pal giratori. Xirimita i tabalet acompanyaran el matí.

El dimarts 7 de desembre, entre les 16:30 i les 18 hores, hi haurà una sessió de contacontes amb el títol “Un passeig amb Altea” i, en acabar, els monitors dirigiran un taller de treballs manuals sobre el conte.

L’últim dia, el 8 de desembre de 10:30 a 13:30 hores, la dinamització oferirà tatuatges i figures de globoflèxia als assistents. També es col·locaran dos castells unflables.

Des de la regidoria de Participació Ciutadana recorden que en tot moment s’aplicaran mesures de prevenció contra la covid-19.

Pin It on Pinterest