Select Page

La regidoria de Benestar Social, a través de la UPCCA, i la regidoria de Joventut, encapçalades per José Luis León Gascón i Marta Lloret respectivament, han donat a conèixer el nou taller organitzat per la UPCCA sobre “Prevenció i mediació en conductes addictives”.

Este curs compta amb la col·laboració d’ambdues regidories i la subvenció de la Diputació d’Alacant i el principal objectiu és formar joves de 14 a 17 anys en mediació en drogodependència. A l’acabar el curs, els joves formats assessoraran, informaran i mediaran amb altres adolescents en les festes patronals o activitats programades per estes àrees per tal de previndre sobre els efectes i les conseqüències del consum de drogues.

El taller es desenvoluparà els propers dies 6, 9 i 10 de juliol a les dependències del Centre Social d’Altea i en horari de 10:00 a 14:00 hores. La inscripció al curs és gratuïta i a l’acabar es lliurarà un certificat d’assistència. A causa de la situació de pandèmia actual, el taller compta amb places limitades per complir i respectar en tot moment les mesures de seguretat i higiene establertes.

Per a més informació i inscripcions, els joves interessats poden posar-se en contacte a través dels correus electrònics upcca@altea.es o joventut@altea.es i trucant al 966 882 702 o 965 841 334.

Pin It on Pinterest