Select Page

El 7 de desembre; l’1 de febrer, dilluns de les festes del Crist de la Salut i el 18 de març són els dies triats pel Consell Escolar Municipal com a no lectius per al proper curs 2020/21. Així ho ha informat l’edil d’Educació, Vicenta Pérez, després de l’acord adoptat pel Consell en reunió celebrada per videoconferència el passat dijous 18 de juny.

A més, l’ordre del Dia comptava amb l’Escola d’Estiu entre els punts a tractar i l’edil indicava que, “des de la Direcció General de Salut Pública s’ha establert un protocol sanitari per al desenvolupament d’activitats de temps lliure i oci educatiu dirigides a població infantil i juvenil en els municipis de la Comunitat Valenciana”. Al que afegia, “som conscients de la necessitat de disposar d’este recurs per part de les famílies i dels seus fills i filles. Hi ha municipis que han decidit no oferir escola d’estiu pel risc que suposa, altres ho han fet amb limitacions prioritzant les famílies que realment ho necessiten”.

Arribat este punt de l’exposició, la responsable municipal d’Educació sol·licitava la valoració dels membres del CEM sobre si consideren convenient organitzar este esdeveniment tenint en compte les circumstàncies en què ens trobem provocades per la pandèmia del COVID-19 i explica que “si l’Escola d’Estiu s’organitza a Altea es considera que un espai adequat serien les instal·lacions del CEIP Blanquinal amb 3 patis amb ombratge que permetria constituir diferents grups. S’ha de tenir en compte la forma d’organitzar excursions donada la ubicació del centre. Si s’organitza l’Escola Estiu s’haurà de fer amb totes les garanties i mesures de seguretat i en cas de organitzar-la, es contactarà amb el CEIP Blanquinal i també continuar ofertant-la a Altea la Vella”.

Des Educació es reconeix que ja s’està treballant en la iniciativa però que es vol conèixer l’opinió de la comunitat educativa en este CEM i s’aposta per la tasca de subvencionar part de l’activitat perquè les famílies puguen inscriure els seus fills i filles amb el menor cost possible.

Després de les aportacions dels membres del CEM i les de la regidoria d’Educació, es decideix seguir endavant amb l’Escola d’Estiu 2020.

Pin It on Pinterest