Select Page

Baix el lema “D-Construeix Diversitat”, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Altea, regida per Marta Lloret, ha organitzat la creació d’un mural participatiu i d’expressió artística per a commemorar el dia LGTBI +. L’activitat tindrà lloc durant les vesprades del 3 i 4 de juliol a l’exterior del Centre Juvenil de 17 a 21:00h.

Segons els detalls oferts per Lloret, “l’activitat comptarà amb la participació del grafiter Chokone, qui crearà un disseny base en un mural gegant de 8 metres de llarg i en el qual els i les participants podran expressar-se de forma artística i deixar la seua empremta”. “Este mural es convertirà en part de la decoració del Centre Juvenil”; ha afegit la responsable municipal d’àrea.

Marta Lloret ha explicat que “per motius de prevenció i seguretat pel COVID-19 es realitzarà inscripció prèvia amb torns de 5 persones cada 30 minuts per controlar la distància de seguretat i aforament. A més, s’habilitarà un punt d’higiene. Serà necessari l’ús de mascareta “.

Esta activitat compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Altea, que té per regidora a Vicenta Pérez, i la de l’Institut Valencià de la Joventut.

Les inscripcions poden realitzar-se al correu electrònic joventut@altea.es o mitjançant els telèfons 965 84 13 34 / 627 472 083

Pin It on Pinterest