Select Page

La regidoria de Recursos Humans, encapçalada per Rafael R. Mompó, ha anunciat que l’Ajuntament d’Altea ha sigut beneficiari d’una subvenció nominativa de la Diputació Provincial per als ajuntaments de fins 30.000 habitants destinada a facilitar el subministrament de mascaretes amb l’objectiu d’evitar la propagació de la COVID-19.

Com ha explicat el propi regidor, ‘’de les 5.500 mascaretes que ha rebut l’Ajuntament a través d’esta subvenció, una part s’ha reservat per a la protecció del personal municipal. També s’han destinat mascaretes als punts higiènics de les diferents dependències de l’Ajuntament, com ara l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), biblioteques, Oficina de Foment de l’Ocupació, Departament de Comerç, etc. En este cas, si algun usuari d’estos serveis no porta mascareta se li ofereix’’.

Al mercadet ambulant dels dimarts també es proporcionen a les persones que no en porten. Així mateix, els voluntaris de Protecció Civil ofereixen mascaretes a les persones que acudeixen sense mascareta als llocs de major afluència d’Altea, com ara el Mercat Municipal, el Passeig, l’Avinguda Jaume I, el cementeri, etc.

Rafael R. Mompó ha mostrat el seu agraïment a la Diputació Provincial per la creació d’esta línia d’ajudes ‘’que ha subministrat a les administracions locals els mitjans de protecció necessaris per prevenir la propagació de la COVID-19 i disposar del material necessari per fer front a la desescalda’’.

Pin It on Pinterest