Select Page

Com ja va avançar la regidora d’Educació, Vicenta Pérez, uns dies enrere, esta setmana està portant-se a terme el període d’admissió per als alumnes d’infantil i primària per al curs 2020-2021 i la pròxima setmana s’inicien els mateixos tràmits per a la resta d’alumnat. Els estudiants que van a cursar secundària, Batxillerat i cicles formatius en 2020-2021 poden tramitar telemàticament el procediment d’admissió que comença el 17 de juny i finalitza el dijous 25 de juny.

Este tràmit està dirigit a l’alumnat que vol estudiar per primera vegada en els centres públics IES Bellaguarda o IES Altaia, alumnat que vol estudiar primer de Batxillerat i alumnat que vol estudiar primer curs d’un cicle formatiu.  Segons els detalls aportats per l’edil, també han de realitzar este procés d’admissió tots els alumnes que estan adscrits a un IES i volen canviar de centre, però “no l’han de tramitar els alumnes que pertanyen al CEIP Blanquinal i CEIP Les Rotes si volen estudiar a l’IES Altaia i, en el cas de voler accedir a l’IES Bellaguarda, no l’han de tramitar els alumnes que pertanyen al CEIP Garganes, CEIP l’Olla, CEIP Altea la Vella i CEIP Blanquinal”.

Per formalitzar la sol·licitud d’admissió escolar 2020-2021 telemàticament, s’ha d’accedir a la pàgina web que ha creat la conselleria d’Educació “www.telematricula.es  del 17 al 25 de juny.  A continuació, l’usuari generarà una clau d’admissió, que estarà disponible a partir del dia 17 de juny i amb la que es pot accedir al formulari electrònic per emplenar la sol·licitud.

Per a tot aquell alumnat que no disposa de DNI/NIE o no té accés a cap mitjà electrònic, “podrà realitzar el procediment d’admissió de manera presencial al centre docent on sol·licite la plaça i durant els mateixos dies, del 17 al 25 de juny. És necessari demanar cita prèvia als centres mitjançant el telèfon del centre”; ha ressaltat Pérez. Per obtindre més informació i demanar cita prèvia, l’alumnat que desitge matricular-se a l’IES Altaia per cursar ESO o Batixillerat disposa del telèfon 966 870 930. En el cas de l’IES Bellaguarda, el telèfon habilitat és el 966 816 070, on poden cursar ESO, Batxillerat i els cicles formatius: Cicle de grau mitjà de producció agro-ecològica en horari de matí; Cicle de grau superior d’administració i finances en horari de vesprada i el nou Cicle de grau superior de projectes d’edificació, cofinançat pel Fons Social Europeu, en horari de matí.

Els llistats provisionals per a l’alumnat d’ESO i Batxillerat estaran disponibles el 15 de juliol, els definitius el 27 de juliol i els tràmits de la matrícula es podran fer del 28 al 31 de juliol i l’1 i 2 de setembre. En el cas dels cicles formatius, els llistats provisionals es podran consultar el 20 de juliol, els definitius el 29 de juliol i la matrícula tindrà lloc de l’1 al 9 de setembre.

La regidora ha recordat que “l’alumnat que no formalitze la matrícula donarà per entès que renuncia a la plaça escolar”.

Pin It on Pinterest