Select Page

Hui han començat les classes de repàs que ofereix la regidoria d’Educació d’Altea, de forma gratuïta, per als alumnes de primer, segon, tercer i quart d’ESO i primer i segon de Batxillerat. La regidoria, mitjançant l’AMPA, ha enviat un missatge a les famílies amb alumnes matriculats als IES d’Altea informant de la iniciativa i on s’explica també que la modalitat de les classes és online (per videoconferència), on els alumnes estan connectats en directe amb el professorat corresponent.

Com ha assenyalat la regidora de l’àrea, Vicenta Pérez, ‘’l’objectiu de la regidoria és donar suport a l’alumnat d’ESO i Batxillerat amb un calendari de classes diàries de dilluns a divendres de 45 minuts’’. ‘’Amb esta proposta, -afegia-, el que volem és ajudar, en la mesura del possible, a mantenir un horari que puga servir a l’alumnat per tal de realitzar les tasques que se’ls sol·liciten des dels seus centres i fer un acompanyament diari, de dilluns a divendres, mentre estiga vigent el curs escolar 2019-20’’.

Les famílies que estiguen interessades poden matricular els seus fills i/o filles enviant un correu a la següent adreça electrònica: educacio@altea.es amb les següents dades: nom i cognoms, curs i centre educatiu, assignatures de les que voldria tindre suport (en el cas de totes, indicar-les també), mòbil per enviar les dades de connexió.

Pin It on Pinterest