Select Page

Després de la decisió presa este dijous a la comissió delegada de la RFEVB

Després decretar l’estat d’alarma i a falta de dues jornades de competició per finalitzar la lliga regular, la RFEVB va suspendre les 3 competicions nacionals que regeix. La Superliga, Liga Iberdrola, y la Superliga 2 masculina i femenina es van donar per finalitzades a falta de conèixer títols, ascensos i descensos. Però la 1ª Divisió Nacional, en els seus tres grups va quedar suspesa a costa dels esdeveniments. I com s’ha pogut comprovar amb el pas de les setmanes, i les dificultats afegides de l’actual estat d’alarma sanitària, esta competició no s’ha pogut ni es podrà reprendre i, finalment, també s’ha donat per finalitzada.

Totes estes decisions es van prendre en la vesprada d’ahir dijous entre els membres de la comissió delegada de la Real Federación Española de Voleibol que, entre altres decisions, van acordar anul·lar els descensos esportius que marcaven les bases de competició a l’inici d’esta temporada, en competició de bronze del voleibol espanyol.

Cal recordar que a falta de dues jornades perquè finalitzara la competició de lliga, el Altealife CVA era penúltim, en llocs de descens directe. Així que esta decisió ha significat una pilota d’oxigen de cara a la pròxima campanya, en un any en què el club alteà celebra el seu trentè aniversari des de la seua fundació.

Per al president de el Club Voleibol Altea, Paco Lloret, ‘’sens dubte és una magnífica notícia per al nostre club. La temporada havia estat molt rara, amb un final incert que va quedar en suspens per la declaració de l’alerta sanitària. Però també vam tenir mala sort amb les lesions i amb alguns resultats. Fins a sis partits se’ns van escapar en el cinquè set. I d’esta manera, després d’una primera volta de lliga esperançadora i fora dels llocs de descens, l’equip es va enfonsar i va anar de més a menys en les últimes jornades abans de l’aturada pel Covid-19’’. Lloret també va voler assenyalar la importància d’esta decisió per al present i futur del CV Altea, ‘’l’any que el nostre club compleix 30 anys, esta bona notícia ens permetrà seguir una temporada més a l’elit del voleibol espanyol i enfrontar-nos a grans equips, per continuar sent referent de l’esport femení alteà i seguir treballant amb tranquil·litat’’.

Una altra de les persones satisfetes per la permanència de l’Altealife CVA en categoria nacional, un any més, és el seu tècnic Javi Mora, que ha portat les regnes de l’equip sènior des que militava a 2ª autonòmica i el va portar a situar-se entre els millors equips de voleibol femení de la Comunitat Valenciana. Segons Mora, que complirà la pròxima campanya amb l’equip la seua tercera temporada consecutiva a l’elit del voleibol nacional, ‘’es tracta d’una gran notícia. Es portava parlant fa dies sobre esta possibilitat, però ens faltava la confirmació oficial. Per això, portem ja diverses setmanes treballant, parlant amb les nostres jugadores. I ara és moment d’anar conformant l’equip de cara a la temporada i intentar no repetir els errors que s’han comès en esta’’.

Ara el club treballa en confirmar i inscriure a l’equip a 1ª Divisió Nacional, un any més, en una temporada 2020-2021 incerta sobre el seu inici i composició d’equips que militaran en els 3 grups de la categoria, que el CV Altea espera poder conèixer prompte.

Pin It on Pinterest