Select Page

En les últimes setmanes, Altea s’ha posicionat com una de les huit ciutats  d’Espanya que destaca per la seua col·laboració entre Ajuntament i associacions. Amb esta reciprocitat, ambdues bandes treballen conjuntament amb la finalitat de pal·liar els efectes de la COVID-19 a la població d’Altea.

Corazón Exprés, Creu Roja Altea i DeAmicitia, són les associacions alteanes que conformen el projecte europeu URBACT i “a febrer van ser premiades a Bèlgica per la gran tasca que han estat aportant a la ciutat i novament tornen a ser un referent amb el seu treball en la pandèmia que ens assola”, ha explicat la regidora de Pojectes Europeus, Maria A. Laviós.

Les tres associacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han emprés mesures per resoldre i adaptar-se a les necessitats ciutadanes generades per la situació actual i han posat en pràctica algunes iniciatives interessants i molts dels aprenentatges obtinguts en el programa URBACT. “Estes associacions han dotat de material i serveis a centenars de ciutadans i ciutadanes d’Altea; des de mascaretes solidàries, aprenentatge ‘online’ en anglés, donació de menjar i productes higiènics, ajuda i suport a persones majors o serveis d’atenció social, entre altres”, ha afegit l’edil.

Laviós també ha comentat com alguns experts en este programa han assenyalat Altea com “una de les ciutats que més destaca en la Xarxa de Transferència URBACT, desenvolupant una impressionant estratègia de voluntariat i compromís per proporcionar productes de primera necessitat o produint mascaretes i material necessari”.

La regidora ha conclòs amb un clar missatge: “Este treball conjunt, entre associacions-Ajuntament, mostra una vegada més la importància de la col·laboració entre administració i associacions per al benefici de tota la ciutadania”.

Pin It on Pinterest