Select Page

La regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Altea, Vicenta Pérez, s’ha reunit este dimecres amb els directors dels centres d’educació infantil i primària d’Altea i amb la inspectora per tractar els temes relacionats amb la situació actual.

En la reunió, que s’ha celebrat per via telemàtica, estaven representats els  CEIPs Garganes, Blanquinal, Altea la Vella, L’Olla i Les Rotes, juntament amb la inspectora dels centres, Eva García, i la regidora d’Educació, Vicenta Pérez. Els participants han intercanviat paraules amb l’objectiu de conèixer les seues opinions i preocupacions d’avant d’esta situació i tractar temes com les vacants dels centres o el procés de matriculació 2020/2021.

La responsable de l’àrea ha comentat al respecte que “continuem treballant i adaptant-nos a les noves normatives que van actualitzant des dels òrgans oficials i anem informant pels mitjans de comunicació de totes les novetats i els procediments”. Respecte al calendari d’admissió, l’edil ha donat a conèixer que ja estan disponibles les dates: “Per a Educació infantil i primària del 8 al 16 de juny i per als alumnes d’ESO, batxillerat, FP bàsica i Cicles Formatius del 17 al 25 de juny”. Es pot trobar més informació a: http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado

Vicenta Pérez ha reiterat que s’actualitzarà la informació i que “la manera de procedir esta vegada serà diferent a la dels anys anteriors, ja que cada any convoquem als estudiants i pares a unes xerrades per compartir informació sobre la matriculació i el curs, però este any es preveu l’enviament de cartes per part de la regidoria d’Educació detallant tots els aspectes importants per ajudar amb els procediments”.

Pin It on Pinterest