Select Page

L’Ajuntament d’Altea ha decidit dur a terme una actuació més, de totes les que està realitzant, per prevenir el possible contagi de COVID-19 entre els transeünts. Així ho ha manifestat el portaveu de l’equip de govern, Diego Zaragozí, que ha apuntat que el consistori ha actuat en tres zones concretes del municipi, molt utilitzades per caminar i fer esport, que ha senyalitzat perquè els usuaris no es creuen i puguen mantenir la distància de seguretat recomanada.

Segons ha explicat l’edil, “s’han senyalitzat l’Avinguda Juan Alvado; el passeig nou de la Platja de l’Espigó, que va des de la plaça d’Europa a la desembocadura del riu Algar i la zona de la carretera de l’Albir que va des del port al Chiringuito”. “Es senyalitza la preferència de pas, per tal d’utilitzar cadascuna de les parts de la calçada en sentit diferent i respectant els 2 metres de seguretat”; ha apuntat Zaragozí.

Tanmateix Diego Zaragozí ha recordat que, “volem que la ciutadania adopte esta manera de passejar o fer esport, optant per fer-ho sempre que siga possible, per les voreres de la dreta, per així evitar creuar-se amb gent que puga venir en sentit contrari” . L’edil ha recordat la conveniència d’utilitzar mascareta com a mitjà de protecció, tant per a un mateix com per als altres.

“Camina per la dreta” convida els vianants a caminar pel municipi sempre per la vorera de la seua dreta i a no escopinyar a terra, ja que a través de les secrecions d’una persona portadora del virus, s’augmenten considerablement les probabilitats de contagi .

Diego Zaragozí ha conclòs agraint la col·laboració ciutadana, tan necessària per acabar amb la pandèmia de l’COVID-19.

Pin It on Pinterest