Select Page

Les franges horàries per al desenvolupament de l’activitat física per a majors de 14 anys i els desplaçaments per a menors de 14 anys no tindran aplicació al nucli urbà d’Altea la Vella. Així ho ha donat a conèixer la regidora de l’àrea, Maria A. Laviós, després de fer-se públic el comunicat per part de la Subdelegació del Govern amb relació als municipis i entitats d’àmbit territorial amb nuclis de població iguals o inferiors a 5.000 habitants.

Altea la Vella té un nucli poblacional de 600 habitants i, per tant, les activitats permeses per al desenvolupament de l’activitat física en persones majors de 14 i el desplaçament dels menors de 14 anys es portaran a terme entre les 06:00 i les 23:00 hores. Les urbanitzacions no pertanyents al nucli urbà d’Altea la Vella han de respectar les franges horàries estipulades pel Govern en la fase zero.

La regidora ha recordat que “tots els ciutadans han de complir les condicions de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries i mantindre la distància interpersonal d’entre 1 i 2 metres, eixir una vegada dins del kilòmetre estipulat i seguir sempre les recomanacions de sanitat. Hem de respectar estes mesures i fer-les respectar en benefici de totes i tots”.

Pin It on Pinterest