Select Page

La innovació i sostenibilitat turística, la gastronomia, la cultura i l’esport marquen la promoció del municipi en la fira

Altea estarà present aquesta setmana en la principal fira turística del nostre país, Fitur. Aquesta és el primer esdeveniment d’aquestes característiques al qual acudeix el municipi després de ser certificat com DTI, el primer a aconseguir-ho de menys de 50.000 habitants, una fita que marcarà el seu pas per la fira i la promoció que realitzarà el municipi.

Altea arriba a Fitur com un referent en qualitat, innovació i sostenibilitat en l’àmbit turístic. En la seua promoció destacarà els Plans de Sostenibilitat que amb un pressupost de quasi 4 milions d’euros se centraran en millorar els serveis turístics, desestacionalitzar els visitants i en quatre dels seus principals valors: la cultura, l’entorn natural, la nàutica i el cicloturisme.

Altea organitza cada any més de 300 esdeveniments culturals, i és bressol d’artistes; posseeix tres importants ports esportius en els quals practicar des de vela, a rem o caiac i sis quilòmetres de costa en els quals a més relaxar-se a les platges o conéixer el fons marí amb rutes d’ snorkel. Els seus paratges naturals com el riu Algar són perfectes per a gaudir en família, i el clima i l’orografia la converteixen en destí preferent de cicloturisme, amb 10 rutes per a practicar-ho.

A aquests quatre eixos de la promoció turística d’Altea s’uneix en la seua presència en la fira la gastronomia, amb la presentació d’un fullet amb els principals esdeveniments gastronòmics de la localitat i un showcooking a càrrec del restaurant la Clau d’Altea dijous que ve, en ell s’elaborarà un arròs melós de polp, coliflor i carxofes.

L’alcalde de la localitat, Jaume Llinares, participarà en diferents trobades el dimecres sobre Destinacions Turístiques Intel·ligents el dimecres en els quals exposarà l’estratègia d’Altea i la importància de treballar per l’excel·lència i sostenibilitat en els models turístics.

“Fitur és la gran cita del sector a Espanya i la primera de l’any, però també és per a nosaltres la primera com DTI certificat, una fita que ha suposat un gran esforç i que reforça el nostre compromís per ser un destí avantguardista, de qualitat i sostenible. I això és el que mostrarem en Fitur que Altea és el millor lloc per a gaudir de l’aire lliure, la cultura, l’esport, la mar, la gastronomia, amb els millors serveis”, ha destacat Xelo González, regidora de Turisme d’Altea.

Pin It on Pinterest