Select Page

Des del Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández, i amb el seu programa Altea Emprende; que enguany celebra la seua segona edició, presentada el passat 9 de març a la Casa de Cultura; han començat a treballar i a desenvolupar un pla de formació amb els projectes i empreses que participen en esta segona edició i ja han començat a tenir contacte realitzant-se dos seminaris.

Hui mateix hi haurà una altra sessió de formació que, tot i que està preparada per a les persones que s’han inscrit al projecte Altea Emprende, serà oberta al públic per si fora d’interés per a alguna empresa, autònom/a, emprenedor/a. El seminari anomenat “Diagnóstico estratégico de la empresa: aspectos básicos’’ será a les 17:30 hores i l’impartirà Beatriz Picazo, tècnica de Desenvolupament Empresarial del Parc Científic de la Universitat. Pots fer click ací per seguir-ho.

Per una altra banda, el 17 d’abril, tindrà lloc la sessió anomenada “Afrontar períodos de incertidumbre desde el liderazgo” una jornada per a pimes i start-ups impartida per Javier Sancho i Begoña Galiana, tots dos formen part de l’Àrea d’Empenedoria del Parc Científic.  Serà a les 17:30 hores, en directe, i comptaran amb la presència de Vicente Zaragozí, un jove alteà que va formar part de la primera edició d’Altea Emprende i parlarà la seua propia experiència amb el seu projecte Parabar.

L’activitat és gratuïta, totes les persones interessades es podran inscriure accedint a  www.parquecientificoumh.es i seguir la jornada des de qualsevol dispositiu electrònic. Un dia abans de la jornada les persones que s’hagen inscrit rebran l’enllaç d’accés a la sessió.

En la sessió es tractaran els següents continguts: com afrontar des del lideratge la situació sobrevinguda pel COVID-19; claus per emprendre; implicacions a l’hora de la posada en marxa de nous negocis; quins beneficis ofereix el PCUMH a empreses i emprenedors a través d’Altea Emprende i l’experiència emprenedora de la mà del CEO de Parabar i participant de la 1a edició d’Altea Emprende, Vicente Zaragozí que abordarà les següents qüestions: com afrontar els problemes, errors i encerts i consells.

A més a més, des de la regidoria de Foment de l’Ocupació, encapçalada per Maria A. Laviós, animen a totes les persones interessades a inscriure’s i participar d’estes jornades de formació online, ‘’que els poden ajudar i donar eines per afrontar estos durs moments de crisi causats per la pandèmia del coronavirus’’.

Així mateix, des de la pròpia regidoria recorden que el termini d’inscripcions per participar a la 2a edició d’Altea Emprende per a pimes i start-ups segueix obert. Els interessats es poden inscriure de forma gratuïta abans del 16 d’abril a través del web www.emprendeumh.es/altea/

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest