Select Page

Des de la plaça de l’Ajuntament d’Altea, el diumenge 15 de març a les 10:00h, eixirà la propera marxa contra el càncer de mama que ha organitzat l’associació comarcal Anémona en col·laboració amb el departament de Benestar Social. Així ho han donat a conèixer l’edil d’àrea, José Luís León Gascón i les representants alteanes de Anémona, Yolanda Cebrián i Lina Borja.

“Volem que siga una marxa molt familiar”; ha comentat el regidor, que ha explicat que a partir de les 9:30 començarà l’activitat a la Plaça de l’Ajuntament i a les 10 la ruta.

Yolanda Cebrián, coordinadora d’Anémona a Altea, ha explicat que “la marxa anirà via Gadea per la platja l’Espigó, corredor verd, el Portet i la Platja de l’Olla. En Vila Gadea descansarem una miqueta, reposarem forces i farem una mica de festa perquè a part del que és la caminada, recaptar, reivindicar i que conegueu que Anémona està ací donant un servei, volem que compartiu una mica de temps amb tots els afectats que hi ha a Altea i volem passar-ho bé “.

Per la seua banda, Lina Borja ha afegit que “un any més la batucada Jambo acompanyarà la marxa i de tornada a la plaça de l’Ajuntament, en la mateixa hi haurà una barra popular a càrrec de l’Alferes Cristià; a més d’activitats a càrrec de Projectes Educatius per als més xicotets i saltadors, cortesia de Caixaltea i l’actuació del grup “Suit”.

José Luis León Gascón ha conclòs convidant a la població d’Altea i comarca a participar d’aquesta marxa i ha recordat que un any més s’han posat a la venda samarretes solidàries commemoratives de l’esdeveniment. Aquestes samarretes poden ser adquirides de mans de les sòcies de Anémona; en diferents comerços del municipi com Tina Márquez, farmàcia Vicent, Eva Silvestre, Vigela, Lerma, La Soleada  a Altea la Vella, Valenzuela, cafeteria Bàrbara, entre d’altres i aquest dissabte 7 de març a partir de les 9:30 al Mercat Municipal ; a més del mateix dia de la marxa en el punt de partida, ubicat a la plaça de l’Ajuntament.

Per concloure, l’edil de Benestar Social i Sanitat ha volgut recalcar que “cada primer dilluns de mes a la vesprada Anémona presta atenció als usuaris en el Centre de Social d’Altea, però al llarg de qualsevol dia de la setmana si algú vol posar-se en contacte amb l’associació pot fer-ho mitjançant l’àrea municipal de Benestar Social i Sanitat”.

Pin It on Pinterest