Select Page

La 34 Edició de la Regata d’Hivern 200 milles a2 promet ser tot un espectacle nàutic d’alt nivell.

Des de demà divendres 28 de febrer i fins diumenge que ve la regata més emblemàtica del Club Nàutic d’Altea celebrarà la seua 34 edició.

Més de 40 embarcacions de vela de creuer tripulades per dos regatistes han acceptat aquest any el repte de recórrer les 200 milles que separen Altea de l’illa d’Eivissa en una època amb alta probabilitat de mals parts meteorològics.

A falta d’un dia perquè la regata tinga la eixida, la flota és d’un alt nivell i regatistes amb experiència, el que promet una regata molt disputada.

Entre els participants d’aquesta 34 edició es troben regatistes com Roberto Sevila o Antonio Puig que van participar ja des de la primera edició de 1987. A més competiran els guanyadors de les últimes edicions, l’embarcació Brujo, guanyadora l’any passat, i els regatistes Jose Ballester i Andrés Manresa guanyadors de l’edició de 2018. A això cal sumar-li que aquest any les 200 milles a2 comptaran amb vaixells molt competitius entre la seua flota que oferiran un veritable espectacle nàutic per als que s’acosten a veure la eixida el divendres 28; Swam 45, Grand Soleil 46 o XP 44.

La eixida de la regata està prevista per a les 12:00 hores de demà divendres. Els creuers podran rumb a Eivissa amb tres dies per davant d’intensa regata. Per tal que ningú es perda la sortida, el CN ​​Altea ha disposat un catamarà amb capacitat per a 100 persones on col·laboradors, autoritats i simpatitzants del Club podran gaudir de l’esdeveniment, l’embarcació partirà de la benzinera, a varador, a les 11:30 hores.

A més, la regata es podrà seguir en temps real a Internet a través de la pàgina web del Club Nàutic d’Altea www.cnaltea.com  Tots els vaixells participants portaran instal·lat un sistema GPS per tal de poder realitzar el seguiment per satèl·lit. La competició també es podrà seguir des dels dispositius mòbils en les apps TracTrac per Android i per IOS. Així mateix, tota la informació de la regata s’actualitzarà en les xarxes socials amb el hashtag # 200millasa2.

Per quart any consecutiu el Club Nàutic d’Altea posa en joc el Trofeu per Clubs i seran els clubs de Torrevella, València, Altea i Calp els que per nombre de vaixells inscrits opten en aquesta edició a aconseguir el guardó.

S’atorgaran premis als tres millors temps, dos lingots d’un quilo de plata per al primer classificat, 2 lingots de mig quilo de plata per al segon classificat i 2 lingots d’un quart de quilo de plata per al tercer.

Aquesta 34 edició tornarà a ser prova del Campionat d’Espanya de Creuers a2 i reunirà els millors especialistes de a2 de tot el territori nacional.

Pin It on Pinterest