Select Page

Divendres passat la Ciutat Esportiva d’Altea s’omplia de personatges colorits i divertits durant la Festa de Carnaval Infantil organitzada per la Regidoria d’Educació. L’edil de l’àrea Vicenta Pérez s’ha mostrat molt satisfeta per l’èxit de participació en esta Festa de Carnestoltes 2020. “Hem treballat intensament perquè fos una jornada molt divertida per als xiquets i xiquetes d’Altea i estic molt contenta perquè crec que ho hem aconseguit “. Afirma l’edil, qui ha afegit que, “pel que fa al concurs de disfresses, cada any tenim més nivell i això també ens fa estar molt satisfets amb la resposta de les famílies d’Altea”.

Una festa, en la qual un any més tota la família va poder gaudir d’una vesprada carregada d’activitats, pensades sobretot per als més petits de la casa. Els assistents van poder participar en multitud d’activitats i diferents tallers com pintura de cares, manualitats, globoflèxia, palomiteres i castells inflables, entre d’altres. També hi va haver berenar i música perquè els xiquets i xiquetes pogueren divertir-se durant tota la vesprada.

L’actuació del Mag Malastruc donava pas al concurs de disfresses, en què el jurat ho va tenir complicat per decidir els premiats a causa del gran nivell dels participants en la desfilada.

En categoria familiar una divertida “Família Simpson” al complet es va emportar els 150 euros del guardó. El segon lloc, dotat amb 75 euros, va ser per al grup d’Alícia al País de les Meravelles i el tercer per a la família composta pels dàlmates del conte de Disney que van aconseguir els 50 euros d’aquest premi. En categoria infantil el primer lloc va ser per a “La Nòria”, un espectacular disfressa realitzada de forma totalment artesanal. El segon per una artística fada que tenia el vestit realitzat íntegrament amb paper de diari i el tercer per una disfressa que representava les noves tecnologies amb una elaborada Nintendo Swich.

 

Pin It on Pinterest