Select Page

El proper diumenge 16 de febrer Altea celebrarà el Dia de l’Arbre amb una plantació d’arbres i arbustos, organitzada per l’àrea de Medi Ambient, regida per Jose Orozco.

Segons ha explicat l’edil, la plantació es durà a terme en els voltants del Pont de l’Escorxador, al costat de la desembocadura del Riu Algar, en una zona desproveïda d’arbrat i ombra. En concret es plantaran 10 arbres i 100 arbustos, tots ells a la banda de la senda del marge esquerre.

L’activitat donarà inici a les 10:00h i el punt de trobada serà l’aparcament del mercat. A més de la plantació es desenvoluparan tallers per als més menuts i conclosa l’activitat s’oferirà un esmorzar als participants.

Jose Orozco anima les alteanes i alteans a participar d’esta nova iniciativa en pro de l’entorn.

Pin It on Pinterest