Select Page

‘’Expressió Oral i Corporal. Contes, emocions i moviment’’ tindrà lloc el 28 de març i està dirigida a formar professionals, mares i pares.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea i Projectes Educatius han organitzat la jornada formativa ‘’Expressió Oral i Corporal. Contes, emocions i moviment’’ que tindrà lloc el dia 28 de març a la Casa de Cultura d’Altea en el següent horari: de 9:30 a 14 hores i de 16 a 20:30 hores.

Este matí han presentat la iniciativa l’edil de Cultura, Aurora Serrat; i les responsables de Projectes Educatius, Maria Morales i Esther Gómez. Com han explicat les responsables de Projectes Educatius, l’activitat està dirigida a formar professionals de l’animació, l’educació, bibliotecaris, autodidactes, així com a mares i pares i tota persona interessada en l’animació lectora.

Aurora Serrat ha destacat l’important grup de formadors que participaran en la jornada: Tellón Tolón, Mar Benegas, Flor Buffa, Daniel Granda, Anna Medina, Va de Contes i Roberto Asensio. ‘’Serà una magnífica oportunitat per aprendre de professionals dels contes i treballar les emocions o com fer atractiva la lectura als més menuts’’. ‘’Des de la Regidoria de Cultura, -assenyalava l’edil-, apostem per totes les activitats que suposen un foment i consolidació de l’hàbit lector com aquesta proposta de Projectes Educatius. A més a més, col·laboren en la iniciativa el Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana i la Càtedra Enric Valor, dirigida per Joan Borja, qui estarà present a la jornada’’.

El preu de participació és de 45 euros i 40 euros per a grups (mínim 5 persones). S’expedirà un certificat d’assistència. Per a més informació o inscripcions l’organització posa a disposició els següents telèfons i correu electrònic: 696 379 167 / 679 019 325 / projectes_educatius_altea@hotmail.com

Tríptic – Tríptico Jornada Foment Lectura

Pin It on Pinterest