Select Page

La setmana que ve, del 10 al 14 de febrer, tindrà lloc la recollida de medicaments, material sanitari, productes d’higiene i aliments no peribles que la regidoria de Benestar Social i l’associació Luali, Amics del Poble Sahrauí han organitzat en el marc d’una campanya d’ajuda humanitària destinada al Poble Sahrauí. Així ho ha donat a conèixer l’edil d’àrea, José Luís León Gascón.

Segons ha indicat l’edil, “la campanya podria allargar-se uns dies, però apressa la recollida ja que hi ha una data límit per traslladar els productes i estos han d’organitzar-se, empaquetar i portar-los al port d’Alacant abans de finals de febrer”. “Serà l’associació Luali l’encarregada de l’organització i trasllat del material”; ha apuntat León Gascón.

Els punts de recollida de material seran l’Ajuntament, el Centre Social, la Casa de Cultura, l’Extensió Administrativa d’Altea la Vella, les dependències de la Policia Local, els col·legis públics d’Altea, L’olla i Altea la Vella i els Instituts. “S’han establert 13 punts de recollida al llarg del terme municipal perquè la ciutadania puga col·laborar de manera fàcil i àgil”; ha assenyalat el responsable municipal de Benestar Social.

La recollida en els centres o llocs assignats, de tots els productes no peribles i medicaments, es durà a terme de manera esglaonada per la mateixa associació Luali, Amics del Poble Sahrauí d’Altea.

José Luís León Gascón, anima una vegada més “als alteans i alteanes a demostrar què som un poble solidari. Segur que som capaços de portar quilos i quilos de productes que per a nosaltres són bàsics, però que per a les famílies sahrauís són inabastables “.

El regidor ha agraït una vegada més la solidaritat que el poble d’Altea demostra cada vegada que es duen accions similars, com va passar amb la passada Dana; així com ha valorat de forma positiva l’interès i esforç que cada vegada posa en aquest tipus de campanyes humanitàries.

José Luís León Gascón ha conclòs comentant que “la gent que no puga desplaçar-se o portar els productes als punts de recollida assenyalats i vulga participar en aquesta campanya humanitària aportant el seu granet de sorra, pot posar-se en contacte directament amb l’associació Luali telefonant a 690 178 039/600 270 309/616 586 431”.

Pin It on Pinterest