Select Page

L’organització s’ha vist obligada a cancel·lar la jornada del diumenge per alerta roja i ampliar l’horari del dissabte

Un any més, l’Open Badia d’Altea ha estat l’encarregat d’obrir el calendari de regates autonòmiques de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana per a les classes Làser Radial, Làser Estàndard, Làser 4.7, 420 i Flying Dutchman.

La regata estava programada per als dies 18 i 19 de gener, però l’avís per alerta roja per temporal costaner, a la zona nord d’Alacant, obligava a l’organització a cancel·lar la jornada de diumenge.

Dissabte s’avançava l’hora de sortida a les 11:00 hores per aprofitar al màxim l’únic dia de regata. Un total de 94 regatistes sortien a l’aigua en un matí que començava amb molt poc vent, cosa que ha obligat a la flota a esperar fins a les 13:30 hores per prendre la primera sortida amb un vent de 7 nusos d’intensitat.

El vent es mantenia estable fins a última hora, quan s’incrementava als 17 nusos, permetent un total de tres proves per a totes les classes, excepte per als 4.7 que finalment tancaven la jornada amb dues mànegues.

El lliurament de trofeus es realitzava a l’exterior de les instal·lacions del Club Nàutic d’Altea a les 19:30 hores. L’acte va comptar amb la presència de José Rius, vocal de vela lleugera del Club Nàutic d’Altea; Francisco Fresneda, vicepresident de el CN ​​Altea; Vicente Ferrer, secretari de l’entitat i Jose Luis Liceras, director esportiu de la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.

El valencià Marcos Altarriba demostrava la seva supremacia a la Classe Laser 4.7 obtenint el primer lloc de la classificació i la santapolera Marina Serrano recollia el primer trofeu en la categoria femenina absoluta.

En Làser Radial, el primer lloc de la taula era per Carlos Sánchez del RCN de València i Ascensió Roca es feia amb l’or en categoria femenina. Per la seva banda, la classe Làser Estàndard va estar liderada pel alteà Gonzalo Suárez qui va pujar a recollir el primer premi.

El pòdium en la classe doble 420 va estar copada pel Club Nàutic d’Altea qui va obtenir els tres trofeus, Luis Alonso Suárez i Marino Arroyo es feia amb el primer lloc.

Finalment, en la classe Flying Dutchman, van ser els torrevejenses Ginés Romero i Álvaro Moreno qui s’alçaven guanyadors de la classe.

El Club Nàutic d’Altea inaugurava així el seu calendari de regates 2020, un any que es presenta ple de regates i esdeveniments esportius i que culminarà a finals d’any amb l’organització del Mundial de la Classe Flying Dutchman.

Pin It on Pinterest