Select Page

José Luís León Gascón, regidor de Benestar Social i Majors, ha convidat a la participació en el ball que de forma gratuïta ve desenvolupant-se cada diumenge a la vesprada al Centre Social.

León Gascón ha destacat que “aquesta no és només una activitat lúdica, ja que el ball és beneficiós per a tots i en especial per la gent gran ja que contribueix a retardar l’envelliment, tant a nivell físic com sensorial; motiu pel qual convide a totes i a tots els nostres majors a què participen els diumenges d’aquest esdeveniment”.

Sobre els beneficis que pot tenir el ball a la 3a edat, José Luís León Gascón indica que, “segons estudis reals s’ha confirmat que el ball és una de les millors alternatives per lluitar contra l’envelliment en totes les seues formes, ja que millora els nostres ossos, enforteix els nostres músculs i ens ajuda a mantenir unes condicions cognitives més que òptimes a més d’ajudar-nos a mantenir el rendiment mental i la memòria, factors fonamentals especialment en la 3ª edat”.

Per tots aquests motius el regidor de l’àrea de Majors convida a tothom a participar d’aquesta activitat que es realitza cada diumenge de 17.30 a 20.00 hores a la cafeteria del Centre Social. “Una activitat totalment gratuïta que cada setmana congrega desenes de persones per gaudir d’una vesprada en bona companyia. Una cosa que també reverteix beneficiosament en la gent gran perquè el sentir-se acompanyat és primordial en qualsevol etapa de la nostra vida, però si parlem de la nostra gent gran ho és encara més”. Ha conclòs José Luís León Gascón.

Pin It on Pinterest