Select Page

Diumenge passat es celebrava a Cox la segona fase provincial de l’trofeu federació de conjunts, on les gimnastes alteanes partien amb la quarta millor nota de la seua categoria. Van realitzar el seu exercici de pilota amb més ganes que mai i van lluitar fins a la fi donant-los la tercera millor nota de la seua categoria, pujant així a el tercer esglaó del pòdium i aconseguint el pas a l’autonòmic que serà diumenge que ve a Alcora, Castelló.

Aquest mateix dia, però a la vesprada, a Ondara competien les gimnastes de la lliga, concretament el conjunt prebenjamí que va aconseguir el quart lloc i el conjunt Benjamí que va ser subcampió de la seua categoria. En modalitat de duos i trios les gimnastes alteanes van aconseguir ser les campiones de la seua categoria.

En paraules de la responsable del Club de Gimnàstica Rítmica d’Altea i entrenadora, Verónica Bódalo, “sens dubte ha sigut un cap de setmana molt intens però motivador per seguir lluitant amb l’objectiu d’obtenir de nou bons resultats en les competicions que ens esperen la setmana que ve”.

Pin It on Pinterest