Select Page

La setmana passada, les integrants del Club Rítmica Altea participaven per primera vegada en una competició online. Competició de la qual la seua entrenadora, Verónica Bódalo, ha destacat els bons resultats obtinguts, quedant totes elles entre les 6 primeres posicions.

En categoria Baby, Ana Crespo Bódalo, 5a classificada; en categoria Aleví, Adriana Rivera obtenia el 4t lloc i Ainhoha Altet el 5è; en Infantil, Emma Alós es classificava en 4t lloc; en Cadet, Rocío Carrión era 2a i Lucía Llorens 3ª i el conjunt Aleví era segon classificat.

“Han estat uns bons resultats que, tenint en compte esta situació anormal de pandèmia que estem travessant i que ha condicionat el treball de les gimnastes, són encara més meritoris”; ha assenyalat Bódalo.

El proper 30 de maig competiran a Altea estes mateixes gimnastes en la Segona Fase Provincial. Ha anunciat la responsable tècnica del Club Rítmica Altea.

Pin It on Pinterest