Select Page

L’edil de Cultura, Aurora Serrat, i el CEO de SEDA, Lope García, avancen la programació de la pròxima temporada

L’Ajuntament d’Altea, representat per la regidora de Cultura, Aurora Serrat; i el CEO de la nova empresa adjudicatària de Palau Altea Centre d’Arts, SEDA (Servicios Especializados en Distribución Artística), Lope García; han comparegut públicament per anunciar la nova empresa que es farà càrrec de l’auditori alteà.

SEDA gestionarà durant els propers tres anys Palau Altea, després d’haver estat l’empresa guanyadora del concurs públic realitzat per l’Ajuntament d’Altea. L’acte ha tingut lloc a les instal·lacions del Centre d’Arts, i ha servit també per avançar la nova programació oficial de la temporada tardor-hivern.

Aurora Serrat ha donat la benvinguda a SEDA, de la qual ha destacat ‘’la seua trajectòria en la distribució i producció d’espectacles com en gestió d’espais escènics’’. I ha desitjat ‘’una duradora i estreta col·laboració’’ entre empresa i consistori.

Per la seua banda, Lope García ha declarat que ‘’assumim aquest repte amb molta responsabilitat i amb molta il·lusió’’. Així mateix, ha destacat la importància per SEDA ‘’de fer-se càrrec de la gestió d’un espai de referència de les arts escèniques nacionals com és Palau Altea i més en l’any en què Altea ostenta la capitalitat cultural valenciana’’. El CEO de SEDA ha dedicat paraules d’agraïment a l’Ajuntament d’Altea per la ‘’bona acollida per part de l’equip de la Regidoria de Cultura’’. I també ha agraït a l’anterior adjudicatària, Olympia Metropolitana, ‘’les facilitats en el relleu’’.

‘’Volem prendre aquest relleu amb la intenció d’oferir un òptim servei públic a la localitat d’Altea des de Palau i millorar el que puguem des de la nostra experiència’’, afegia García.

Aurora Serrat ha avançat la programació que l’Ajuntament durà a terme a Palau, que es reserva uns dies per al municipi, en el marc de col·laboració i cessió d’espais per part de l’empresa adjudicatària al consistori.

Demà, 31 d’octubre, Palau Altea inicia la seua programació amb l’actuació de Dani Miquel que interpretarà els temes del seu últim espectacle ‘De Por’, dirigit als més xicotets de la casa i les seues famílies.

El 22 de novembre s’inaugurarà l’exposició ‘Personatges’, de l’artista alcoià, Antoni Miró.

Una altra de les dates assenyalades en el calendari local és la celebració del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila d’Altea que enguany compleix la seua 46 edició i que tindrà lloc a Palau Altea el pròxim 30 de novembre.

El 5 de desembre es celebrarà el Festival Bankia d’Orquestres de Corda, emmarcat en la programació d’actes amb motiu de la capitalitat cultural valenciana que ostenta Altea.

El 13 de desembre, Palau Altea acollirà una gala lírica solidària que recaptarà fons per a l’associació benèfica ‘Corazón Exprés’.

El 21 de desembre, i dins de la programació amb motiu de la capitalitat cultural, es representarà l’òpera ‘Tirant Lo Blanc’.

La programació anunciada per la regidora finalitzarà amb el gran concert de Nadal a càrrec de la Societat Filharmònica Alteanense, el dia 23 de desembre.

Programació de SEDA per a la nova temporada de Palau Altea

La programació de SEDA per a la nova temporada de Palau Altea s’inicia el 16 de novembre amb l’estrena a la Comunitat Valenciana, i l’arrencada de gira, de ‘El Sirviente’ encapçalada per Eusebio Poncela i Pablo Rivero i dirigida per Mireia Gabilondo. Una coproducció de SEDA i Tanttaka Teatroa.

El 23 de novembre es representarà ‘Aladín, un musical genial’, un espectacle familiar que ha obtingut multitud de guardons en la seua categoria.

El 14 i 15 de desembre arriba a Palau Altea l’espectacle ‘Desatadas’ amb Paz Padilla. García ha explicat que ‘’el 10% de la recaptació es destinarà a Corazón Exprés, que el dia anterior organitzen la seua gala benèfica i, tant SEDA com la pròpia Paz Padilla, hem volgut col·laborar aportant aquesta donació’’.

El 27 i 28 de desembre arribarà a Palau Altea la comèdia musical ‘ La última tourné’, que baix la direcció de Félix Sabroso reuneix a l’escenari a Alaska, Mario Vaquerizo, Bibiana Fernández, Manuel Bandera, Marisol Muriel i Cayetano Fernández.

L’1 de gener Palau Altea donarà la benvinguda a l’any nou amb el Gran Circo Acrobático Chino, un espectacle amb més de 80 professionals amb una extensa gira nacional que farà parada a Altea.

El dia 2 de gener es celebrarà el concert d’any nou amb l’Orquestra Simfònica Belles Arts, formada per prestigiosos músics de la Comunitat Valenciana amb gran experiència professional, amb el compromís d’oferir música de qualitat al costat dels millors directors i solistes del panorama nacional i internacional.

Els dies 10 i 11 de gener arribarà a Palau Altea l’espectacle de Stand Up comedy ‘Odio’ de Dani Rovira. ‘’Un espectacle que està triomfant al teatre Capitol de la Gran Via de Madrid’’, assenyalava García.

El 19 de gener pujarà a l’escenari de l’auditori alteà l’espectacle ‘’Alícia al musical de les meravelles’’ de la companyia valenciana Trencadís Produccions i que es representarà en valencià.

Una altra estrena a la Comunitat Valenciana serà ‘La Pasión de Yerma’, espectacle dirigit per Pepa Gamboa a partir del ‘’poema tràgic’’ de Federico García Lorca.

Finalment, Lope García comentava que ‘’en breu s’anunciarà la programació del primer semestre de l’any i estem estudiant, juntament amb la Regidoria de Cultura, dissenyar una programació del grat del públic’’. I ha mostrat el seu interès a potenciar la programació musical de cara a la temporada estival.

Sobre SEDA

Amb una dilatada experiència tant en la distribució i producció d’espectacles com en gestió d’espais escènics, SEDA està encapçalada per Triana Lorite i Lope García, que dirigeixen des de la seua creació el 2013, a un equip de professionals amb més de deu anys d’experiència dins del sector. Entre d’altres projectes propis, destaquen la gestió del Teatre Auditori TAF d’Estepona, la programació de la pròxima edició del Festival de Invierno de Torrelavega, el Festival de Otoño de Granada, el Festival Veranos en la Muralla d’Àvila, el Festival de Música de Verano d’Úbeda (Festmuve), la gira espanyola de Silvio Rodríguez i la Orquesta Nacional de Cuba o diferents concerts amb artistas internacionals como Sting o Roger Hodgson.

Venda d’entrades: https://palaualtea.entradas.plus

Més informació: comunicacion@comolaseda.com

 

Pin It on Pinterest