Select Page

L’Ajuntament prorroga un any la concessió de Palau Altea.

L’Ajuntament d’Altea i SEDA, empresa concessionària de Palau Altea, han decidit per acord mutu prorrogar un any el contracte de concessió del Centre d’Arts, com contemplava el mateix, signat fa tres anys. Així ho ha donat a conèixer l´edil de Cultura, Aurora Serrat.

Com ha explicat Serrat, diversos són els motius que han portat l’Ajuntament a plantejar esta pròrroga d’un any; d’una banda, la difícil època que hem travessat amb el tancament temporal de les instal·lacions a conseqüència de la pandèmia del COVID, per la qual cosa considerem que han sigut anys complicats i de l’altra, sobretot per este, pel bon fer de l’empresa ”. “SEDA ha ofert una magnífica oferta d´espectacles, de qualitat i sobretot nacionals, que han tingut una gran acceptació entre el públic”; ha afegit la responsable municipal de Cultura.

A més, Aurora Serrat ha volgut ressaltar la “bona sintonia existent entre l’Ajuntament i SEDA, que també ha influït de manera destacada a l’hora de prendre la decisió de concedir la pròrroga”. “En els tres anys que SEDA ha portat la gerència del Palau, ni l’Ajuntament d’Altea, ni l’entramat social, cultural i fester del municipi, ens hem trobat amb cap dificultat perquè Palau albergue qualsevol iniciativa”. Ha declarat la regidora.

Aurora Serrat ha avançat també que “a banda d’optar per esta pròrroga, estem treballant en un nou plec de condicions per treurer novament a licitació la gestió de Palau Altea a partir del gener del 2024, data en què es donarà per extingida esta pròrroga de un any”.

Entre els detalls de la nova concessió es contempla el 10 de gener del 2024 com a data de finalització de l’actual contracte de gestió de Palau Altea; la nova licitació es traurà per 270.000,00€ anuals -actualment la licitadora rep 242.756,70- podent les empreses candidates oferir una baixa que, juntament amb altres criteris que s’establiran al plec de condicions, servirà per obtenir una major puntuació. El període d’execució serà de tres anys i es preveu una possible pròrroga d’un any; com així ha passat amb la concessió vigent.

A això s’hi afegeix que el mes de febrer passat es publicava al BOP l’informe de viabilitat de Palau Altea, pas previ i necessari per iniciar la tramitació de l’expedient, una vegada concloga el període d’al·legacions.

Pin It on Pinterest