Select Page

Des hui, 31 de octubre i fins el proper diumenge 3 de novembre, el Cementeri Municipal romandrà obert en horari de 08:00 a 19:00h, ininterrompudament. Així ho ha informat l’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí.

L’edil ha explicat que “amb aquesta ampliació d’horari, respecte a l’habitual, el que es pretén des del Consistori és facilitar als usuaris les seues visites a aquests dies assenyalats al voltant de la festivitat de Tots Sants”.

A més, el departament d’Infraestructures dedica una especial atenció a l’estat de les instal·lacions, realitzant treballs de condicionament, com poden ser tractaments a la jardineria i al paviment per tal que el Camp Sant mostre la seua millor cara.

“Com en cadascuna de les campanyes puntuals que el consistori realitza en el municipi, en aquest cas també, l’Ajuntament ha fet un esforç de cara a la cita de Tots Sants, perquè les instal·lacions es vegen millorades en aquests dies en els que alteans i alteanes es traslladen fins al Cementeri per visitar els seus familiars difunts i ho facen en el millor ambient possible”. Ha conclòs el responsable municipal d’àrea, Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest