Select Page

Comerç sortejarà 4 bons de 300€ per la compra al municipi del material escolar.

La campanya de Comerç, que té per objecte incentivar les compres en el municipi per a l’inici del nou curs escolar, conclourà el proper dimarts 1 d’octubre. Així ho recorda l’edil d’àrea, Miguel De la Hoz.

Aquesta campanya donava inici el passat 1 d’agost i l’1 d’octubre serà l’últim dia en què es podran presentar al departament de Comerç de l’Ajuntament, ubicat a la planta baixa del consistori, els justificants de les compres realitzades en el municipi de material escolar: roba, calçat, material esportiu, material de papereria, lents de contacte i ulleres graduades; material que necessiten els estudiants d’Infantil, Primària o Secundària per iniciar el curs escolar 2019-2020.

Per cada 30 € de compra es lliura una participació per al sorteig, fins a un màxim de 3 participacions per justificant. Es poden acumular els justificants si són igual o superiors a 10 € i del mateix comerç.

El sorteig dels 4 bons de 300€ que sortejarà la regidoria de Comerç es durà a terme el 4 octubre a Ràdio Altea i el bo serà bescanviable fins al 15 de novembre.

L’edil de Comerç, Miguel De la Hoz anima alteans i alteanes a aprofitar aquests últims dies de campanya per participar-hi, ultimant les compres d’aquell material que encara no han adquirit i a portar els justificants de compra al departament de Comerç. Per participar en el sorteig es pot guanyar un bo de 300 € bescanviable en qualsevol comerç d’Altea.

“Aquesta campanya té per objecte ajudar les famílies amb fills en edat escolar i impulsar el nombre de vendes de material escolar en el comerç d’Altea”; ha puntualitzat De la Hoz, que ha declarat que “aquesta és una campanya a l’alça, que porta realitzant-se 5 anys i que el 2017 va registrar 15.000€ en compres i el 2018 el valor dels justificants ascendia als 20.000€”.

Pin It on Pinterest