Select Page

Tindrà lloc del 16 d’agost al 5 d’octubre i preteneu incentivar les compres al comerç local.

 L’edil de Comerç, Miguel de la Hoz, ha anunciat la celebració, un any més, de la campanya de promoció del comerç local i ajuda a les famílies amb motiu de l’inici del curs escolar 2022-23. Els premis als quals podran optar els participants són 8 bons de 200€ cadascun per gastar en el comerç alteà.

Esta campanya de compres, al mitjà i xicotet comerç d’Altea, comprèn el període que va del 16 d’agost al 5 d’octubre i el sorteig que posa fi a la campanya tindrà lloc el 7 d’octubre a Ràdio Altea. Així ho ha explicat el cap d’àrea.

Com ha indicat el regidor, “amb esta campanya s’incentiven les compres al municipi, alhora que 8 ciutadans poden aconseguir un premi de 200€ només amb presentar els seus justificants de compres realitzades a l’Altea. Compres en què s’adquirisca material relacionat amb l’inici de l’activitat escolar, com ara roba, sabates, llibres, material esportiu i material de papereria, ulleres graduades i lents de contacte”.

El lliurament de tiquets es durà a terme al departament de Comerç, planta baixa de l’Ajuntament. Per cada justificant de 30€ es lliurarà una participació. Són acumulables els d´un mateix comerç a partir de 10€ i el màxim de participacions per una compra seran 3.

El bo serà bescanviable fins al 17 de novembre i com ha detallat De la Hoz, “als guanyadors se’ls donarà un passaport comercial en què quedarà anotada la compra que faça al comerç alteà fins arribar als 200€ del premi. Una vegada completat el passaport l’hauran de portar a la regidoria de Comerç per a la seua comprovació i posterior ingrés del premi al compte bancari”.

Com a responsable de la regidoria de Comerç, Miguel de la Hoz anima els veïns d’Altea a fer les compres relacionades amb l’inici del nou curs escolar al comerç local. “Comprant a Altea el benefici repercuteix tant al comerciant com a la ciutadania. Els clients reben una atenció personalitzada i adequada a les seues necessitats, que els garanteix la qualitat i els dóna confiança en el servei que estan rebent; així com el comerciant veu incrementades les seues vendes, cosa que comporta més beneficis, propicia un augment de l’ocupació, el consum i la inversió en altres sectors”. Ha conclòs el regidor.

Pin It on Pinterest