Select Page

La regidoria de Benestar Social, Sanitat i Gent Gran posa en marxa l’activitat “Diumenges de Ball” que es desenvolupa al Centre Social els diumenges des de les 17:30 fins a les 20:00h. L’activitat donarà inici aquest diumenge 15 de setembre i es perllongarà fins a final d’any.

L’activitat és totalment gratuïta i l’edil d’àrea, José Luís León Gascón, convida a tots els majors d’Altea a participar d’aquesta activitat d’oci i comenta que es tracta d’una activitat molt beneficiosa, ja que “enforteix els músculs, cames, malucs i, depenent del ball, fins i tot els braços. Millora la flexibilitat i la resistència cardíaca i millora la coordinació i equilibri ajudant així a prevenir possibles caigudes”.

“A més, el ball afegeix el benefici social que té el relacionar-se amb amics i amigues i passar una vesprada divertida i amena. Els balls són una bona manera de mantenir a la gent gran d’altea, activa i feliç”. Ha conclòs el responsable municipal d’àrea.

Pin It on Pinterest