Select Page

La Regidoria de Benestar Social, Sanitat, Dependència i Gent Gran ha fet entrega dels certificats del curs a 11 cuidadors i cuidadores no profesionals de persones amb Alzheimer, impartit de forma gratuïta el passat mes de desembre.

El curs organitzat i impartit per professionals en la matèria pertanyents a l’esmentada àrea municipal, ha comptat també amb la participació de l’Associació d’Alzheimer de la Marina Baixa.

Les jornades formatives, desenvolupades al llarg d’una setmana, incloïen formació específica en atenció a persones amb Alzheimer per a la millora de la qualitat de vida i la promoció de l’autonomia personal d’aquestes persones en situació de dependència; així com abastaven el foment de l’autocura de les cuidadores; formació bàsica en matèria d’incapacitació legal i informació sobre la disponibilitat de recursos i serveis municipals i del Sistema d’Autonomia i Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Per la seua part del regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón i la coordinadora de Benestar Social, Amaya Madaleno Montalvo, agraïen la participació dels cuidadors i les cuidadores en el curs i assenyalaven la falta de visibilitat i reconeixement social d’aquesta important tasca que realitzen .

Des de l’àrea de Benestar Social, la tècnica Anna Ibáñez, com a organitzadora de curs, suggeria als assistents que facen propostes de noves formacions per seguir actualitzats i formats a través de nous cursos.

 

Pin It on Pinterest